Зашеметяващ сексапил разпръсна Нели Рангелова в студиото на предаването На

...
Зашеметяващ сексапил разпръсна Нели Рангелова в студиото на предаването На
Коментари Харесай

Нели Рангелова: Смъкнах 18 килограма, гладувам, но не ми прави впечатление

Зашеметяващ съблазън разпръсна Нели Рангелова в студиото на предаването „ На кафе ”, в което гостува преди дни. Изпълнителката на „ Мой стих ”, навърши 61 години на 15 септември, което я прави кака на водещата Гала, която ще чества 53-тия си рожден ден през февруари идната година. И въпреки всичко Нели безусловно сияеше с младост и прохлада, за които биха й завидели и най-актуалните топ хубавици, които са на годините на сина й Мартин, видя HotArena.

Певицата блестеше в елегантна дантелена бяла рокля с надълбоко деколте, ефирна прическа и лек грим. Перфектната визия на Нели, за която по-късно стана ясно, че поддържа с апетит, се допълваше от увереността й и ведрото й, положително въодушевление със закачлива нотка. Само преди две години тя напълно не била в това положително въодушевление и нямала тази вътрешна конфигурация, която я кара да се усмихва и вълнува даже от дребните неща в живота. Тогава, както се изрази Нели, влезнала в пубертетната възраст, която се случва след 50-те. Певицата качила много килограми, най-много към корема. Промените, които настъпват при всяка жена на тази възраст, не се отразили по никакъв начин добре на настроението й. Мъжът й опитвал да я развесели, като се шегувал, че „ доста сърфира ”. Ставало й топло, след това пък студено... И този женски прочувствен интервал почнал да се отразява на фигурата й, до момента в който Нели в един миг решила, че това към този момент не може да продължава по този начин.

„ Не желая. Не се одобрявам. Просто не можех да се приема като дебела жена ”, признава Нели. Тя разкрила добавки, които почнала да пие прецизно, и даде обещание да предложи на Гала, с цел да си ги знае. Певицата се подложила на непоколебим хранителен режим и посещавала постоянно фитнес залата. „ За година и половина смъкнах 18 килогррама. Не беше елементарно, само че е изцяло постижимо ”, похвали се Нели и издаде, че в този момент още веднъж няма облекла. Затова пък съумява да „ влезе ” в дънки и рокли, които са от 90-те, написа " Уикенд ".

Всяка заран естрадната звезда закусва мюсли . Към 16 часа хапва плодове или диетичен сандвич, а вечерята й е в 18 ч. и включва салата, печена чушка и малко месце. Направо си гладува, посочи и Гала. „ Да, но не ми прави усещане ”, показа Нели с усмивка и добави, че не пие никакъв корав алкохол. Понякога си разрешава чаша-две бяло вино. Единствено през лятото се осмелила да наруши режима си и хапвала един път седмично от обичаните си калмари и скариди. Затова пък придвижването било повече. С мъжът й Георги пътували много, прекарали незабравимо лято.
Нели Рангелова се радвала и на музикални изяви. Пяла на Бургаския фестивал, имала участия по морето. В момента работи по три песни, клип и представянето си на концерта на Мишо Белчев на 8 ноември в НДК. Със същото неспокойствие и неспокойствие споделя и проектите с мъжа си. Двамата посетили Старосел и Дяволското гърло. В последно време все избирали дестинации с исторически забележителности. Нели го изясни със пристрастеността си към археологията. „ Отсега сме планували през април да отидем до Плиска, Преслав и Мадъра ”, показа тя.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР