Засека ли се с Мария, дори само гърба да й

...
Засека ли се с Мария, дори само гърба да й
Коментари Харесай

МЕГА СКАНДАЛ! Рачков към Халваджиян: Засека ли се с Мария, напускам!

„ Засека ли се с Мария, даже единствено гърба да й видя – напущам! “ С тези думи артистът Димитър Рачков приел, въпреки и с принуда, да взе участие в новия комедиен сериал по „ Нова тв “ – „ Полицаите от края на града “.

Сапунката се продуцира от Global films, благосъстоятелност на най-хубавия другар на Рачков – Магърдич Халваджиян . Комикът знаел, че Маги е предложил роля на някогашната му половинка Мария Игнатова и сложил ултиматум за присъединяване си, написа " Галерия ".

 

А точно – да не се засича с тв водещата по време на фотосите по никакъв мотив.  

Актрисата също нямала предпочитание да вижда Рачков и в началото отказала ролята в „ Полицаите от края на града “. Магърдич обаче я уверил, че с комика няма да имат общи подиуми и графикът ще бъде нагласен по този начин, че да не се срещат на снимачната площадка. Игнатова приела най-много поради тлъстия хонорар и дребната роля, а Рачков - с експлицитното предизвестие, че ще напусне, в случай че види очите на Мария.

Тв водещата ще си партнира с сътрудника си Румен Угрински, в ролята на зла брачна половинка на ченгето Калата.

„ Трудно се работи с Игнатова и Рачков, откогато са разграничени. Всички са вдигнали ръце от тях и претенциите им. В последния сезон на „ Като две капки вода “ се наложи да се засекат на сцената и въздухът се режеше с нож “, описват хора от екипа на Халваджиян. Продуцентът е сред чука и наковалнята, защото е извънредно непосредствен и с двамата, а брачната половинка му Кремена Халваджиян е най-хубава другарка с Игнатова.

След раздялата на Рачков и Мария, завърши и екранното им партньорство. Актьорите постоянно водеха дружно „ Господари на ефира “, само че по избор на комика и още веднъж

след закани за овакантяване, Маги ги раздели.

Припомняме, че актьорите сложиха завършек на връзката си след дълго взаимно общуване. Според слуховете главната причина е изневярата на Мария с цирковия актьор Енчо Керязов. Жененият акробат обаче не поискал да има по-сериозни връзки с Игнатова поради фамилията си.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР