Засега това е все още работещ прототип, но не след

...
Засега това е все още работещ прототип, но не след
Коментари Харесай

Tecno демонстрира смартфон с прибиращ се екран

Засега това е към момента работещ първообраз, само че не след дълго Phantom Ultimate може да се трансформира в търговски артикул.

Накратко:

Технологичният колос Tecno сподели първообраз на смарт телефон с разтегателен екран, наименуван Phantom Ultimate. Той който се разтяга от 6,55″ до 7,11″ за 1,3 секунди. Устройството разполага и с „ втори екран “ на гърба, който е продължение на главния екран. Той поддържа и неповторима технология Chameleon Color, която разрешава на задния панел да трансформира цвета си. Миналата година Tecno загатна за смарт телефона Phantom Ultimate с прибиращ се екран. Тогава обаче това беше единствено идея, която можеше да се види на фотоси или видеоклипове. Сега истинският телефон бе показан на MWC 2024.

Напълно допустимо е Phantom Ultimate в никакъв случай да не се трансформира в търговски артикул, само че в този момент той е едно изцяло работещо устройство. В естественото си положение дисплеят е с диагонал 6,55 инча, само че когато натиснете специфичния бутон, той се уголемява до 7,11 инча. И всичко това за 1,3 секунди.

На задния панел можете да се види „ вторият екран “. Тази фраза е сложена в кавички не инцидентно. Смисълът е, че той е част от главния екран, завит към корпуса на смарт телефона. На задния панел той е предпазен със закалено стъкло. Тоест мъчно може да се надраска. Дебелината на Phantom Ultimate е 9,93 мм. И сега той е най-тънкият смарт телефон измежду аналозите с прибиращи се или сгъваеми екрани.

Отделно от това би трябвало да споменем операционната система Android, чийто интерфейс се приспособява неотложно към другите размери на екрана.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР