Засега страните трябва да продължат да използват ваксината на AstraZeneca

...
Засега страните трябва да продължат да използват ваксината на AstraZeneca
Коментари Харесай

СЗО: Страните да продължат да използват AstraZeneca засега

Засега страните би трябвало да продължат да употребяват имунизацията на AstraZeneca за COVID-19. Това обявиха от Световната здравна организация, откакто редица страни стопираха използването й поради опасения от кръвни съсиреци.
" Не желаеме хората да изпадат в суматоха и за момента бихме предложили на страните да продължат да имунизират с AstraZeneca, " съобщи основният академик на СЗО Сумия Суминатхан на брифинг за пресата. " Засега не откриваме връзка сред посочените събития и имунизацията ", добави тя, представена от БГНЕС.
 Гърция продължава имунизацията с AstraZeneca Гърция продължава имунизацията с AstraZeneca
Имунизацията против ковид с имунизацията на AstraZeneca в Гърция ще продължи по проект. Това заяви през вчерашния ден националният комитет за вакси...
По-рано през днешния ден стана ясно, че консултативният комитет на Световната здравна организация при имунизираните с препарата на британско-шведската компания AstraZeneca. Това заяви Ройтерс, базирайки се на представителя на СЗО Кристиан Линдмайер, предава БГНЕС. " След като СЗО изследва изцяло тези събития, резултатите и всевъзможни малко евентуални промени в актуалните насоки ще бъдат неотложно обявени на обществеността ", съобщи Линдмайер в документално изказване до организацията. Той означи, че понастоящем няма доказателства, че тромбите са били провокирани от имунизацията на AstraZeneca и прикани за продължение на акциите за имунизация.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР