Засега нямаме никакви сигнали за възникнал случай от нощно заведение.

...
Засега нямаме никакви сигнали за възникнал случай от нощно заведение.
Коментари Харесай

Нощните заведения ще са под специален надзор заради COVID-19

Засега нямаме никакви сигнали за зародил случай от нощно заведение. Регионалните здравни инспекции особено ще следят нощните заведения. Това разяснява на брифинг в Министерския съвет здравният министър Кирил Ананиев по отношение на разпространяването на COVID-19 у нас.
Вие знаете, че моето в началото предложение беше нощните заведения да продължат да бъдат затворени с оглед разпространяването на вируса.
По думите на Ананиев, в случай че СПА центровете се отворят, това ще е от началото на месец юли. Не бива всички ограничения по едно и също време да се отварят, смята Кирил Ананиев.
Според него сега броят на болните не е притеснителен. Министърът акцентира обаче, че всеки един вирусоносител е стеснителен самичък по себе си. Министър Ананиев сподели, че сега се вършат доста по-голям брой проби - и като типове. Ананиев изясни, че напълно обикновено е дексаметазонът да се разшири като потребление в лекуването на българските жители.
Заетостта на легловата база за респираторни болести сега е 35% посочи Кирил Ананиев, като акцентира, че страната има подготвеност да удвои легловата база, в случай че това се постанова.
Стана ясно, че медикаментът хидроксихлороквин се употребява под непоколебим лекарски надзор и количества от това лекарство има.
Още от брифинга, отдаден на ковид, четете в този материал.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР