Засега няма изгледи отмененият трети турнир от демонстративната тенис верига

...
Засега няма изгледи отмененият трети турнир от демонстративната тенис верига
Коментари Харесай

София засега не е опция за третия турнир от "Адриа тур"

Засега няма изгледи анулираният трети шампионат от демонстративната тенис верига " Адриа тур " да се организира в София, научи " Сега ". По предварителна стратегия, третата спирка от сериите, проведени от международния №1 Новак Джокович, трябваше да бъде в Чера гора на 27-28 юли. Местните управляващи обаче към момента не позволяват свободното влизане в страната на чужденци от няколко балкански дестинации, измежду които и Сърбия - а множеството участници в конкуренцията са точно сърби.

" Обмисляме друго място, на което да проведем третия шампионат. Ще се опитаме да го проведем ", разгласи братът на Новак Джокович - Джордже, който е шеф на веригата. Самият Ноле пък разгласи, че има предпочитание и подготвеност да гостува в София за мачове против Григор Димитров, който също е измежду звездните участници в " Адриа тур ".

" Надявам се, че ще се случи скоро - сподели най-хубавият тенисист в света пред " 24 часа ". - Аз и Григор говорихме по тази тематика и с удоволствие ще дойда да играя с него в София. Трудно ми е тъкмо в този миг да кажа съответно дали би лишило месеци или дни, само че се надявам, че в близко бъдеще това ще стане. "

" Сега " разбра от свои източници в българската федерация по тенис (БФТ), че към този миг никой от организационния екип на " Адриа тур " не е влизал в контакт с родната централа. Това към момента може да се промени, защото до автентично плануваните дати има още две седмици. Този уикенд би трябвало да се организира вторият шампионат от сериите - в Задар (Хър, 20-21 юни). Четвъртата и последна конкуренция от балканското турне е планувана за началото на другия месец в Баня Лука (БиХ, 4-5 юли).

Междувременно Доминик Тим (Ав) завоюва купата от откриващото издание в Белград (Сър). Късно нощес на финала в сръбската столица международният №3 надви над Филип Краинович (Сър) с 4:3 (3), 2:4, 4:2. Австриецът завърши шампионата като единствения играч без позволена загуба - три триумфа от три мача в група Б (включително 4:3 (2), 4:3 (6) против Григор Димитров) и една в мача за трофея против спечелилия от група А.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР