Засега няма данни за точния брой на задържаните, като по

...
Засега няма данни за точния брой на задържаните, като по
Коментари Харесай

Позор За Пагона! Вътрешна Сигурност Излови Български Полицаи В Умопомрачителни Престъпление!

Засега няма данни за точния брой на арестуваните, като по неофициална информация арести са осъществени на два разнообразни адреса. По-късно през днешния ден ще бъдат изнесени елементи от операцияат на ексклузивен брифинг.

Малко преди този момент - в сряда вечерта, е била извършена акция в Пловдив, при която има арестуван държавен чиновник. Арестуван е основен специалист от Областна организация по сигурност на храните за искане на рушвет от 1000 лв. и две торби с артикули, оповестиха на взаимен брифинг окръжният прокурор Румен Попов и шефът на пловдивската полиция ст. комисар Атанас Илков, представен от Trafficnews.bg.

Държавният чиновник е изискал парите от мандра в Първомай, с цел да не установи административно нарушаване. Сигналът бил подаден от предприемача, от който е бил пожелан рушвета. Вчера той се е срещнал с специалиста от БАБХ, като подкупът е бил пожелан и получен. По време на следствието са употребявани СРС-та, а специалистът е получил подкупа в региона на Първомай.

В момента той е за 24 часа в ареста, като се чака да се удължи престоя му до 72 часа, а през днешния ден би трябвало прокуратурата да повдигне обвиняване. Не е ясно какви са били нарушаванията на земеделските производители, които специалистът желал да прикрие против подкупа. Наказанието за обвиняване за корупция е от 3 до 10 години отнемане от независимост и до 20 000 лв. санкция.

" Това е държавен рекет. В момента върви следствие дали е имало такива практики и в цялата област. Не за първи път хващаме контрольор от Агенцията по храните ", разяснява Румен Попов.

Задържаният държавен чиновник е 47 години, като от 2014 година е основен контрольор в бранш " Здравеопазване на животни ".
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР