Засега нито Елен, нито Андреас официално някъде са обявили, че

...
Засега нито Елен, нито Андреас официално някъде са обявили, че
Коментари Харесай

Още Никой Не Знае! Вижте Кой Е Новото Гадже На Елен Колева! Изтекоха Първи Снимки

Засега нито Елен, нито Андреас публично някъде са оповестили, че имат връзка. Вижда се обаче, че двамата не се познават неотдавна. Първи спортистът вижда прелестите на Колева. Още преди две години той разгласява нейна портретна фотография в обществената мрежа Facebook. Кадърът от преди две години бил коментиран от актрисата едвам преди месец. Изглежда, че Андреас много дълго време се е борил, с цел да заслужи вниманието на Елен.

Актрисата имаше няколко несполучливи връзки и даже се беше отказала от мъжете за известно време. „ Нова муза няма, а ме въодушевяват същински смелите мъже, само че не външно смели, а същински смелите, които съгласно мен към този момент са на изгубване. Идва нова генерация мъже, които са плашещи, тъй като не е ясно мъже ли са, или … “, споделя преди известно време Елен в едно свое изявление. Колева е споделяла още, че не би повторила повече грешката да прави компромис със себе си, с цел да бъде с даден човек.

Най-накрая актрисата е решила да опитва отново да открие любовта. Приятелите на Елен се надяват този път тя да е намерила верния мъж за себе си. Съдейки по историята на Колева и Андреас в обществената мрежа, връзката на двамата е от към 3-4 месеца. Засега двамата си поддържат връзка най-вече на британски.



Дали актрисата е разкрила верния мъж в живота си този път, следва да забележим. Елен не един път е споделяла, че не възнамерява основаването на семейство и деца. Това съгласно нея ще се случи, когато пристигна верният миг.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР