Засега никоя държавна институция не отлага бюрократичните изисквания за гражданите.Въвежда

...
Засега никоя държавна институция не отлага бюрократичните изисквания за гражданите.Въвежда
Коментари Харесай

По 5000 души на ден се очакват на гише в Агенцията по вписване, но няма да отложат подаването на документи

Засега никоя държавна институция не отсрочва бюрократичните условия за жителите.

Въвежда се по-строг режим при обслужване на клиентите в Агенция по вписванията на гише.

Във връзка с епидемиологичната конюнктура в страната, и в отговор на задължението на Агенция по вписванията да реализира спомагателни строги ограничения за предварителна защита на клиентите си по отношение на болестта Коронавирус – 19, институцията предизвестява, че от 16 март се вкарва по-строг режим при обслужване на гише на клиентите в цялата страна.

Агенция по вписванията напомня, че наближава крайния период за подаване на заявления по член 38, ал.9, т.2 от ЗСч, за предприятия, които не са осъществявали активност. Според статистика от минали години, в интервала от 20.03 до 31.03, подаващите заявления на гише доближават до 5000 дневно. Апелираме всички да употребяват електронен автограф или документ, публикуван от АВ, с цел да подадат нужните документи онлайн.

Задължително е визитите в офисите на Агенцията по вписванията да се лимитират, с цел да се избегнат скупчвания на хора.

Пропускателният режим във всички офиси в страната ще бъде доста непоколебим и в салоните ще се позволяват толкоз хора, колкото гишета работят. Всички останали клиенти ще изчакват реда си отвън постройките, като ще се съблюдава сред хората да има разстояние 1 метър. Създадена е изключителна организация за по-бързо приемане на документите, за престоя на всеки един консуматор в постройката да бъде оптимално къс. Обработката на документите ще се прави от чиновниците а Агенцията отвън работно време.

Гражданите се приканват да употребяват всички цифрови контакти за отправяне на запитвания по телефон 070012107 (в работно време) или мейл [email protected].

Всички гореизброени ограничения се вземат за спазване здравето на чиновници и клиенти!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР