Засега не се очертават никакви тенденции за искания за промяна

...
Засега не се очертават никакви тенденции за искания за промяна
Коментари Харесай

Татяна Буруджиева: Няма тенденции за промяна на модела на управление

Засега не се обрисуват никакви трендове за претенции за смяна на модела на ръководство, съобщи пред БНР политологът Татяна Буруджиева. Според нея ГЕРБ имат съображение да одобряват резултатите като факт, че жителите имат най-голямо доверие на тях. Тя счита, че нито една партия не е извлякла дивиденти от корупционните кавги преди и по време на акцията.

„ Нямаше спор по същината на въпроса. Това какъв брой квадрата са жилищата и дали асансьорите влизат в тях или не - не е нещото, което може да повлияе съществено върху мотивацията на българина по отношение на политическите му поддържа. Разговорът би трябвало да бъде в дълбочина и да визира тези условия, които дават опция да се натрупат толкоз доста пари, че да си разрешаваш сходни неща ", разяснява политологът. Според нея този диалог още веднъж няма да се случи, тъй като предстоят идващите - локални избори.

Освен това диалогът би трябвало да го поведе опозицията, а тя е заета с диалози за себе си, добави Буруджиева. По думите ѝ, не се вижда поръчка от Българска социалистическа партия да се направи разбор и да се отчетат грешките и идните стъпки: „ Имаме по-скоро поръчка за това по какъв начин ще се улесни ръководството на Българска социалистическа партия в лицето на Корнелия Нинова ".

Изборният резултат на партиите от „ Обединени патриоти " Буруджиева дефинира като „ следващата пешеходна мина ". Тя предвижда напрежение и разтърсвания в дребната коалиция, както и до момента.

Политологът изясни резултата на Десислава Иванчева, от една страна, с облика ѝ на „ страдалец ", а и от друга - като кмет на столичен квартал - тя има своята поддръжка измежду хората.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР