Засега не е ясно колко министри ще има Има такъв

...
Засега не е ясно колко министри ще има Има такъв
Коментари Харесай

ИТН още не знае колко свои министри ще има в бъдещия кабинет

Засега не е ясно какъв брой министри ще има " ИТН " в бъдещия кабинет. Това стана ясно от думите на депутата от партията Любомир Каримански след консултациите при президента Румен Радев .

След срещата Каримански съобщи, че партията на Слави Трифонов желае да внесе успокоение в България и мощно се надява държавното управление да изкара цялостен мандат. 
" ИТН " даде обещание на Радев да е предвидим сътрудник, само че в случай че и другите партии са
Ще продължим да бъдем такива, каквито сме – без политическо двуличие, ще назоваваме нещата такива, каквито са. Ще бъдем планува...

" Ние ще измерваме нещата в обединен стандарт за всички съдружни и не бихме желали да мерим с двоен критерий. Ще държим на честността. Червените линии са на уместност, честност и нещата да бъдат разисквани съдружно, като се каже, че се избира А тим, да бъдат положени на масата всички CV-та от този клас ", сподели депутатът 

" Днес ще имаме среща и на парламентарната група, и на специалистите и ще уточняваме съглашението. Държим да забележим какво ще бъде окончателното съглашение, по какъв начин ще бъдат разпределени министерствата ", добави той.

Отговорът на въпроса за 15-процентното редуциране в държавната администрация съгласно Каримански ще пристигна след разбор.

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР