Засега достъп до функцията Digital Wellbeing могат да получат единствено

...
Засега достъп до функцията Digital Wellbeing могат да получат единствено
Коментари Харесай

Как се активира функцията Digital Wellbeing в Android 9.0 Pie

Засега достъп до функционалността Digital Wellbeing могат да получат само притежателите на смарт телефони от серията Pixel. За да се опитва вграденият в новата мобилна операционната система тракер е належащо да се извършат няколко лесни стъпки.

Първо, би трябвало да се конфигурира операционната система Android 9 Pie на смарт телефона Гугъл Pixel. Обновяването става последователно и както нормално, всички консуматори ще го получат след към 5-6 часа.

След инсталирането на обновяването с новата операционната система, би трябвало да се посети специфичната страница на Гугъл и да се попълни препоръчаната форма. Задължително е въвеждането адреса на електронната поща. Именно в имейла ще дойде отпратка, водеща към уеб страницата за зареждане на приложението Digital Wellbeing, което би трябвало да бъде конфигурирано на мобилното устройство.

Малко необичайно, една от главните функционалности на новата операционната система Android 9 Pie се популяризира във тип на независимо приложения. Навярно по този начин ще бъде и при другите смарт телефони. Вероятно на Гугъл е по-лесно точно по този начин  да показва обновявания за Digital Wellbeing и навреме да реагира на отзивите на потребителите.

Digital Wellbeing (цифрово благополучие) демонстрира времето и метода на потребление на мобилния телефон. Води се статистика на най-използваните приложения. Възможно е да се зададе предел, какъв брой време да се употребява обещано приложение.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР