Засега доказателствата по случая, при който се предполага, че 6-годишно

...
Засега доказателствата по случая, при който се предполага, че 6-годишно
Коментари Харесай

Все още не е ясно дали дете е застреляло 47-годишен мъж в пазарджишко село

Засега доказателствата по случая, при който се допуска, че 6-годишно дете е застреляло 47-годишния Наско Тонкев в заведение в пазарджишкото село Виноградец, не са задоволителни за безапелационни изводи.
БНР оповестява, че натривките от ръцете на детето не са посочили сигурно, че то е стреляло. Затова прокуратурата е поискала от съда в допълнение следствие.
Окръжната прокуратура в Пазарджик внесе искане и за даване на разпечатка на телефонните диалози на притежателя на оръжието и ръководител на Общинския съвет в Септември Лазар Влайков от нощта на нелепото ликвидиране. Причината за това искане евентуално са изказванията на околните на починалия, че Влайков е разговарял със собствен другар прокурор незабавно след случая. Според роднините на Тонкев точно Влайков е създал смъртоносния изстрел.
Вчера (2 септември) Влайков бе освободен от ареста. Срещу него към момента няма повдигнати обвинявания. Основната версия на прокуратурата за случилото се към този момент е, че 6-годишното дете несъзнателно е стреляло.
От ГЕРБ към този момент желаеха Влайков да подаде оставка като ръководител на Общинския съвет и общински консултант. Партията на Бойко Борисов изключи Влайков от редиците си.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР