Заседанията на комисията по бюджет в сряда няма да се

...
Заседанията на комисията по бюджет в сряда няма да се
Коментари Харесай

Отлагат гласуването за  актуализацията на бюджета

Заседанията на комисията по бюджет в сряда няма да се състоят, както и плануваното за четвъртък изключително съвещание на депутатите се отсрочват. Това оповестяват от пресцентъра на Народното събрание,.

В четвъртък Народното събрание трябваше да гласоподава актуализация на републиканския бюджет за тази година , както и промени в Закона за енергетиката поради понижаване цените на газа. В същия ден ще са подготвени и резултатите от пробите на депутатите за COVID-19. След това председателският съвет още веднъж ще се събере, с цел да реши по какъв начин да се работи в обстановката предвид на законовите промени, които би трябвало да бъдат гласувани от Народно събрание.

Членовете на съвета взеха решение и да се ограничи достъпа на публицисти до постройките на Народното събрани е. Както към този момент ви информирахме нощес ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева заяви, че депутатът от Движение за права и свободи Хасан Адемов е с позитивна проба за ковид. В четвъртък ще бъдат тествани и чиновници от администрацията на Народното събрание.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР