Заседанието на Народното събрание, което вчера започна вчера сутринта, продължи

...
Заседанието на Народното събрание, което вчера започна вчера сутринта, продължи
Коментари Харесай

След решение на НС: Министърът на финансите незабавно да преустанови разходите по консолидираната финансова

Заседанието на Народното събрание, което през вчерашния ден стартира през вчерашния ден сутринта, продължи повече от 15 часа. То приключи след среднощ през днешния ден.

Равносметката след голям брой диспути и разногласия е, че депутатите взеха решение да основат краткотрайни комисии за следствие на документите и практиките при работата за " Турски поток ", дерогацията на " Лукойл " и корупционните практики в организации " Митници ", както и възможната роля на Асен Василев в тях.

Директорката на организацията счита, че шефът на ДАНС я нападна, тъй като са имали неприятни връзки

До назначението на служебно държавно управление министърът на финансите неотложно да прекрати разноските по консолидираната финансова стратегия като се изключи разноските за пенсии, трудови хонорари, неотложни обществени заплащания и падежиращите заплащания по държавния дълг.

Предложението е популистко и може да заплаши нарастването на всички пенсии от 1 юли, разгласи финансовият министър

Освен това с решението се задължава в период до 9 април 2024 година министърът на финансите да даде на Народното събрание цялостен доклад за разполагаемата ликвидност и плануваните разноски по дати за интервала от 4 април до 10 април 2024 година

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР