Заседанието на Изпълкома на БФС, което ще се проведе утре

...
Заседанието на Изпълкома на БФС, което ще се проведе утре
Коментари Харесай

Херо сменя Балъков в националния?

Заседанието на Изпълкома на БФС, което ще се организира на следващия ден се обрисува да бъде едно от най-интересните в последните години. Освен нов президент на централата, членовете на футболното бюро ще избират и нов народен селекционер. Ако Красимир Балъков не подаде оставка, той съвсем несъмнено ще бъде освободен от поста си, твърди “Меридиан мач”. Първи избор за негов правоприемник е Димитър Димитров - Херо.

След месец националите имат два мача - домакинство на Чехия от европейските квалификации и контрола, за която противникът ще бъде определен от ФИФА. До тогава няма по какъв начин се организира Конгрес и по тази причина Изпълкомът ще тряbва да избере нов селекционер. Херо сега е свободен, откакто напусна с огромни кавги казахстанския Иртиш. Той бе спряган за правоприемник на Стойчо Стоев в Лудогорец, само че в последна сметка в Разград не престават за разчитат на Станислав Генчев.

В БФС са наясно, че треньорската промяна е наложителна след слабите резултати на тима, а и не са доста експертите, които са подготвени да запретнат ръкави. Целта на новия ментор ще е освен да води отбора в двата идни мача, само че и да приготви тима за очертаващите се полуфинал и вероятно край в плейофа в Лигата на нациите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР