Заседанието на Изпълкома на БФС, което ще се проведе утре

...
Заседанието на Изпълкома на БФС, което ще се проведе утре
Коментари Харесай

Гласят Херо за заместник на Балъков?

Заседанието на Изпълкома на БФС, което ще се организира на следващия ден се обрисува да бъде едно от най-интересните в последните години. Освен нов президент на централата, членовете на футболното бюро ще избират и нов народен селекционер. Ако Красимир Балъков не подаде оставка, той съвсем несъмнено ще бъде освободен от поста си, твърди “Меридиан мач”. Първи избор за негов правоприемник е Димитър Димитров - Херо.

След месец националите имат два мача - домакинство на Чехия от европейските квалификации и контрола, за която противникът ще бъде определен от ФИФА. До тогава няма по какъв начин се организира Конгрес и по тази причина Изпълкомът ще трява да избере нов селекционер. Херо сега е свободен, откакто напусна с огромни кавги казахстанския Иртиш. Той бе спряган за правоприемник на Стойчо Стоев в Лудогорец, само че в последна сметка в Разград не престават за разчитат на Станислав Генчев.

В БФС са наясно, че треньорската сяна е наложителна след слабите резултати на тима, а и не са доста експертите, които са подготвени да запретнат ръкави. Целта на новия ментор ще е освен да се води отбора в двата идни мача, само че и да приготви тима за очертаващите се полуфинал и вероятно край в плейофа в Лигата на нациите.

Димитър Димитров към този момент е водил националния тим. Това се случи в интервала 1998-1999 година, а с него отпред направихме 0:0 с Англия на “Уембли” и 1:1 на “Българска армия” в бенфиса на Христо Стоичков. След това Херо бе шеф на националния тим по времето, когато отпред бе Камата.

“Меридиан мач”

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР