Заседанието на 50-я конгрес на БСП възложи на Националния съвет

...
Заседанието на 50-я конгрес на БСП възложи на Националния съвет
Коментари Харесай

Левицата организира национален референдум за джендър идеологията в училищата

Заседанието на 50-я конгрес на Българска социалистическа партия разпореди на Националния съвет на партията да стартира организацията на народен референдум по отношение на джендър идеологията в учебните заведения.
Идеята беше показана от Стефан Бурджев, който показа, че тя е на плевенски социалисти. Той означи, че са извънредно обезпокоени от зачестилите опити за навлизане на тази идеология в учебните заведения и изрично се опълчват на това. " Обявяваме се срещу домашното принуждение и всевъзможни форми на похищения, само че не можем да приемем, че съществува различен пол с изключение на мъж и жена ", уточни Бурджев. 
В името на нашите деца и отбраната на християнските полезности и фамилията предлагаме Конгресът да вземе решение за иницииране от Българска социалистическа партия на народен референдум " за " или " срещу " джендър идеологията в учебните заведения, акцентира Бурджев.
Предложението беше подкрепено от някогашния народен представител от " Българска социалистическа партия за България " Иван Ченчев, който съобщи, че левицата е призвана да пази децата на България. Той предизвести, че скоро чака да се вкара закон за легализирането на марихуаната и канабиса.
Започваме работата по организирането на допитването, съобщи Атанас Зафиров, управляващ съвещанието на конгреса. Той напомни, че Българска социалистическа партия има опит в провеждането на референдуми и че социалистите са събрали над 750 хиляди подписа за референдума за АЕЦ " Белене ". Нека в този момент повторим това, което направихме през 2013 година, с по-добри резултати, прикани Зафирова.
По-рано в отчета си Корнелия Нинова описа, че Българска социалистическа партия има проблем с Истанбулската спогодба, който е и вътрешен, само че и с европейската левица. Ще се боря против домашното принуждение, само че и против похищенията против децата, против възпитанието им в ЛГБТИ идеологията, съобщи Нинова. " Изправени сме против голяма мощ и пари и знам, че и персонално аз съм спънка и неуместна на този пост. Но до момента в който съм ръководител на Българска социалистическа партия, няма да се поддадем на този напън, децата и фамилията са полезност ", зарече тя.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР