Заседание на съвместната руско-турска група за стратегическо планиране ще се

...
Заседание на съвместната руско-турска група за стратегическо планиране ще се
Коментари Харесай

Заседание на руско-турската група за стратегическо планиране ще се състои на 29 март в Турция

Заседание на взаимната руско-турска група за стратегическо обмисляне ще се състои на 29 март в Турция, оповестиха пред ТАСС от пресслужбата на съветското външно министерство.

На 29 март е планувано съвещание на взаимната група за стратегическо обмисляне в Турция, са прецизирали от пресслужбата.

Първоначално се планираше седмото съвещание на тази група под председателството на министрите на външните работи на двете страни да се състои на 12 април, а по-късно то бе отсрочено за 18 март. Впоследствие министерството на външните работи на Турция заяви за ново отсрочване на визитата на съветския министър на външните работи Сергей Лавров, предава Българска телеграфна агенция.

в Турция. Визитата на външния министър на Русия Сергей Лавров в Анталия, където на 18 март 2019 година трябваше да се състои съвещание на руско-турската група за стратегическо обмисляне, е отсрочена, бе обявено на 15 март в изказване на турското външно министерство, без да се прецизират аргументите за смяната.

По-рано през днешния ден турският външен министър Мевлют Чавушоглу заяви, че на 28 март ще организира договаряния с съветския си сътрудник Сергей Лавров в Анталия. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР