Засаден коноп е открила полицията вчера в двора на 83-годишна

...
Засаден коноп е открила полицията вчера в двора на 83-годишна
Коментари Харесай

Откриха канабис в двора на баба в Борино

Засаден коноп е разкрила полицията през вчерашния ден в двора на 83-годишна жена в Борино. Проверка на улица „ Кавказ “ създали органите на реда по сигнал и разкрили 42 растения, които при направения наркополеви тест реагирали на канабис.
Растенията били с височина 50 см до над 1 метър.
Преди 11 години в същия двор при интервенция на " Борба с проведената престъпност бяха открити и конфискувани 100 стръка канабис, само че делото по незнайни аргументи бе спряно, напомнят осведомени.
Собственици на парцела са двама пенсионери. Мъжът е с психологични проблеми и се лекува в болница, а жена му била в София.
Дворното място се употребява и от други хора, само че те били безапелационни, че растенията от канабис не са частта, която те обработват.
По тази причина делото е заведено против незнаен причинител. Следствените органипроверяват дали някой ги е засадил преднамерено, тъй като е допустимо да са се засадили от паднали семена..
Растенията са конфискувани по реда на Наказателно-процесуален кодекс. По случая е формирано досъдебно произвеждане и работата по него продължава, оповестяват от полицията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР