Зарязани пътници - така читателка на Plovdiv24.bg започва сигнала си,

...
Зарязани пътници - така читателка на Plovdiv24.bg започва сигнала си,
Коментари Харесай

Шофьор на автобус заряза пътничка в снежната гора, причината ще ви изуми!

Зарязани пасажери - по този начин читателка на Plovdiv24.bg стартира сигнала си, изпратен тази заран до нашата редакция: " Здравейте, адресирам Ви сигнал за проблем. Днес, 15 февруари, подадохме сигнал към снегопочистващата компания за пътя към с.Дедево, община " Родопи ", че е леко заснежен и би трябвало да се почисти, тъй като в петък има рейс за селото и в случай че не е измит, рейсът не може да стигне до селото. Фирмата реагира и изпрати снегорин. Въпросният се движеше 10 минути преди рейса. Но макар, че снегоринът почисти пътя, рейсът стигна доникъде на пътя и... спря.

Шофьорът помоли пътничката да слезе и да спре на автостоп пътуващите коли за селото, тъй като не може да стигне до такава степен. Уведомихме както диспечера на автогарата, по този начин и шефовете за развилата се обстановка. Обяснението беше:

1. Няма проблем, че пътничката е изоставена някъде в гората - проблем щяло да има в случай че пасажерите са повече от един човек.

2. Нямало значение, че колите се движат по пътя без проблем, щом рейсът (бусчето) не може да се изкачи до селото, значи пътят не е измит. За протокола - пътят беше измит, а бусът беше с неприятни гуми.

Не може да извършваш публичен транспорт с необезпечени за зимните условия транспортни средства, само че е реалност, че с случва. Не може да обясниш на хората, че са маловажни, тъй като пасажерът е един. Не може по контракт да ти се изплащат парични средства, с цел да извършваш превоз от Пловдив до Дедево и назад, и да не се извършват тези курсове, тъй като дали има пасажери, или не, рейсът е задължен да пътува и за този курс плащаме всички ние данъкоплатците! Надявам се, като подадем сигнал с изключение на до властимащите и до вас, нещо да се промени ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР