Зарязаната от Филип Плейн моделка Морган Осман не може да

...
Зарязаната от Филип Плейн моделка Морган Осман не може да
Коментари Харесай

Зарязаната От Плейн Нарича България „село“, Но Моника Я Съсипа

Зарязаната от Филип Плейн моделка Морган Осман не може да си откри място от гняв. Тя изпадна в дива суматоха откакто Моника Валериева разкри настоящите си интимни връзки със международния дизайнер.

Той пък качи снимки по какъв начин скача в басейна, взел на конче Валериева, след това по какъв начин двамата се возят в автомобила му. Моника също не е крила с кого е и къде е тъкмо, а мненията из обществените мрежи бяха полюсни. Часове, откакто пусна фотографията си с Плейн, Моника я архивира. Причината бе споделена от нея в лайв чат – „Архивирах фотографията, тъй като жена му Морган направи проблем“, съобщи тя.

Двете се хванаха виртуално за косите, а Валериева се постара всички да станат очевидци на писанията сред двете, като ги качи на сторита в „Инстаграм“. Красавиците се обиждаха, а Морган Осман честичко наричаше родната плеймейтка „к*чка“. „Питах личния състав в имението какво се случва, всички ти се подиграват. Той ще те отпрати. Искаш да си като мен, по тази причина се снимаш с него по този начин, както съм го правила аз. Направи си доста фотоси, резервира ги, тъй като си отиваш“, декларира Морган на Валериева, добавяйки, че плеймейтката ни била захласната от нея и е извънредно време да си върви в селото, визирайки България.

„Морган, кой е захласнат от теб? Кажи ми, тъй като аз даже не знаех за теб преди него? На кого пък в Европа му пука за теб? Слез на земята. Няма значение дали се развличам или не, аз ще върша каквото си желая и ще се върша щастлива. Ти си никоя за мен. Ако толкоз го искаш, ела и бъди с него. Той няма да прави драма, аз също. Само ти, скъпа, единствено ти правиш драма“, отвръща й Валериева, написа Блиц. Малко след тези си думи Моника спря връзката сред двете, само че не спря с провокациите. Тя стартира да разгласява фотоси на Морган, преди корекциите и да й се подиграва.

МОНИКА ВАЛЕРИЕВА Е НОВАТА НА ФИЛИП ПЛЕЙН, ОТМЪКНА МЕЧТАТА НА НИ ЛО



 555565

Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР