Заря и аплодисменти в памет на убития мъж след скандал

...
Заря и аплодисменти в памет на убития мъж след скандал
Коментари Харесай

Заря и аплодисменти в памет на убит млад мъж в София



Заря и овации в памет на убития мъж след скандал в столичния квартал " Люлин ". Близки и съседи на 32-годишният Илиян се събраха късно нощес покрай блока, в който е живеел мъжа. По думите им, задачата е да покажат, че това не може да бъде причина за лишаване на човешки живот.

Междувременно Софийската градска прокуратура повдигна обвиняване и постанови задържане за период до 72 часа за убийството на 32-годишния мъж, осъществено в столичния квартал „ Люлин “ в неделя вечерта. По този мотив обвиненият - 24-годишен мъж, е разгласен за общодържавно търсене. Наложена му е и възбрана да напуща страната.

Досъдебното произвеждане по случая е формирано в изискванията на необходимост, прецизират от прокуратурата. На посочения за отговорен е повдигнато обвиняване за закононарушение по член 115 от Наказателен кодекс.

Предстои определяне на местонахождението му, за което следва неотложно да бъде известен наблюдаващият прокурор с оглед внасяне на искане в съда за взимане на непрекъсната мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на обвинения.

Убитият е Илиян Илиев, който с още няколко мъже чествал, че негов другар е станал татко. Звукът от зарята обаче не се харесал на млад мъж от прилежащия вход.
Илиян Илиев - Чико е убитият в " Люлин " тази нощ
26-годишният Илиян Илиев, прочут в квартала като Чико, е убитият в „ Люлин “ млад мъж. Той е чествал там раждането на дете...
Прочети повече
„ Той излиза от входа, идва и споделя: - Абе, вие знаете ли, че тука има деца? И те му споделят: - Ние честваме раждането на дете ”, споделя Ангел Илиев, който става свидетел на убийството.

Вместо поздравления за щастливото събитие, съседът вади нож и нанася удар върху един от празнуващите. Ударът с ножа е нанесен от дясната страна на към 10 см. от гръкляна, съгласно свидетелски разкази. Нападнатият мъж губи живота си в колата за спешна помощ на път за болница " Пирогов ". А съгласно съседите, нападателят е проблематичен човек. Не изключват постоянно да използва опиати. Живеел с баба си и дядо си, не знаят работи ли нещо.

 

Още от ОБЩЕСТВО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР