Зърнопроизводители от цялата страна ще излязат със земеделска техника на

...
Зърнопроизводители от цялата страна ще излязат със земеделска техника на
Коментари Харесай

Земеделци на протест срещу шистовия газ

Зърнопроизводители от цялата страна ще излязат със земеделска техника на митинг на 14 септември. От Националната асоциация на зърнопроизводителите са срещу политиката на европейските служители за безотговорен импорт на зърно от Украйна и параметрите на Зелената договорка. 
В Добруджа ще протестираме и срещу изследването и добива на шистов газ, защото няма специалист, който да е споделил, че това е безвредно за земята и водата на Добричка област ", декларира Радостина Жекова, ръководител на Добруджанския съюз на зърнопроизводителите.
В края на август някогашният държавен секретар на Съединени американски щати Майк Помпео прикани за рандеман на шистов газ в България. 
Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова реагира незабавно и за следващ път се разгласи против изследването и добива на шистов газ в житницата на България.
Още по тематиката > > < <
 
style= " margin: 1rem; background-image: initial; background-position: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; " >

 
  class= " MsoNormal " >
  class= " MsoNormal " >

 
 
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР