Зарди случай на коронавирус днес звеното за регистрация, пререгистрация, бракуване

...
Зарди случай на коронавирус днес звеното за регистрация, пререгистрация, бракуване
Коментари Харесай

Служител с коронавирус в КАТ-Пазарджик, затварят гишетата

Зарди случай на ковид през днешния ден звеното за регистрация, пререгистрация, бракуване или прекъсване на МПС в бранш „ Пътна полиция” при ОДМВР-Пазарджик няма да работи. Положителната проба е при една от служителките на гише за банкет и обработка на документи. Тя и нейните колежки са сложени под карантина от органите на РЗИ-Пазарджик.

Те са в положително общо здравословно положение и са сложени под наблюдаване на доктор от Медицинската работа на ОДМВР и персоналните им лекари. Днес ще бъде осъществена щателна стерилизация на пространствата.

След приключване на 24-часовия интервал след дезинфекцията звеното ще бъде отворено и ще продължи да дава услуги на жители. Останалите звена в бранш „ Пътна полиция” свързани с административно-наказателна активност, приемане на заявки за издаване и връчване на подготвени свидетелства за ръководство на МПС работят с обикновено работно време и одобряват жители. Следи се за здравословното положение на всички карантинирани чиновници от звената на „ БДС” и „ Пътна полиция”, а управлението на дирекцията е в непрекъснат контакт с РЗИ-Пазарджик.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР