Заразеният с американски президент Доналд Тръмп ще прекара следващите няколко

...
Заразеният с американски президент Доналд Тръмп ще прекара следващите няколко
Коментари Харесай

Превантивно: Настаняват Доналд Тръмп в болница

Заразеният с американски президент Доналд Тръмп ще прекара идващите няколко дни във военната болница „ Уолтър Рийд ”, щата Мериленд. Той ще бъде настанен там като превантивна мярка, с цел да бъде под наблюдаване, се споделя в известие на говорителката на Белия дом Кейли Макинъни. " Президентът Тръмп е в положително въодушевление. Той има слаби признаци, работи през целия ден ", добави говорителката.
Според президентският доктор Шон Конли президентът е лекуван със серум от антитела, създаден от американска компания. Лекарят твърди, че първата лейди " се усеща все по този начин добре ”. " У нея се следи слаба кашлица и главоболие. При останалите членове на първото семейство всичко е наред, резултатите от тестванията им са негативни ", добави Конли.
 Какво ще стане, в случай че Тръмп се утежни и не може да извършва отговорностите си на президент на Съединени американски щати? Какво ще стане, в случай че Тръмп се утежни и не може да извършва отговорностите си на президент на Съединени американски щати?
Какво ще стане, в случай че Доналд Тръмп се разболее по-сериозно от COVID-19 и не може да извършва отговорностите си като президент на Съединени американски щати? Този...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР