Заразените с коронавирус са 3-4 пъти 4-5 хиляди случая, коментира

...
Заразените с коронавирус са 3-4 пъти 4-5 хиляди случая, коментира
Коментари Харесай

Д-р Миндов за доц. Мангъров: Ако иска да тича гол, в неговия театър няма да играем

Заразените с ковид са 3-4 пъти 4-5 хиляди случая, разяснява пред bTV ръководителят на Сдружението на общопрактикуващите лекари в София доктор Георги Миндов.

Според него скоро няма да има PCR проби с електронни посоки от персоналните лекари, макар че здравните управляващи дават обещание това да стане до дни. " Казвам го непосредствено, " Информационно обслужване " не си свърши работата " , казусът е софтуерен, ние сме жертва на програмистите . Хората сега заплащат по 1 милион дневно, тъй като някой не си е приключил работата в тази страна .

Липсва връзка във връзка с разкритите Коронавирус кабинети в ДКЦ-тата. " Ако човек отиде там, без да е осъществил контакт с персоналния си доктор, ще би трябвало да заплати проучването ", добави той. Нужна единна система за цяла София във връзка с тези кабинети . Няма лекари, които да работят в тези Коронавирус зони.

Мерките би трябвало да се затегнат, с цел да се понижат случаите , Миндов даде образец с Израел, където за един месец са затворили всичко и случаите понижават фрапантно .

По отношение на доцент Атанас Мангъров да се спре с " телефонната медицина " и персоналните лекари да си застанат на мястото и да лекуват, Миндов разяснява, " ние в театъра на Мангъров няма да играем . Разиграва се цирк и се виктимизира едно цяло съсловие, което даде най-вече жертви. Ние сме с най-вече умряли лекари . "

" Да не ми приказва доцент Мангъров, в неговото поделение, в случай че желае, да си върви гол ", съгласно Миндов, Мангъров, който е съперник на откритите в целия свят ограничения си търси нова изкупителна жертва . " Аз ще го накарам, като почине някой, той да пристигна на гробищата да копае . Според него с обятия се лекувало. Той унищожи най-святата връзка доктор - пациент. Това е насмешка с цяло съсловие . Всички преглеждат ".
 COVID-19 се лекувал като строшен крайник - седиш в гипс и чакаш да ти мине
COVID-19 се лекувал като строшен крайник - седиш в гипс и чакаш да ти мине

Доц. Атанас Мангъров разясни, че заболелите би трябвало да пият доста течности

Няма места в лечебните заведения, даже заболели персонални лекари не могат да бъдат приети в болница . " 7-8% от пациентите влизат в болница. Това е, би трябвало да спрем притока, а не да бършем водата. В един миг лечебните заведения ще се препълнят ", добави доктор Миндов.

" Лично аз проверявам безусловно всеки ден. Никой няма да върна . Трябваше някой да упрекна. Бяха му отговорни маските, в този момент сме ние, на следващия ден ще забележим кой е . Каква работа желае повече да му свърша. Ако стане министър, представете си какво ще се случи . Отидете и вижте по какъв начин хората се оправиха и се оправиха дейно. Колко души, лекари, още би трябвало да измрат. Ние няма от кое място да внесем ", изясни той.

Премиерът Бойко Борисов да пристигна в един кабинет и да види какво се случва . Каквото и да вършим, ние не можем да направляваме болестта. Трябва да се понижи престоя в лечебните заведения, а хората вървят заболели по улиците. Кранчето тече, ние ще се издавим, разяснява Миндов.

" Тук въпросът е по какъв начин ще оцелеем, тук няма единствено коронавирус, има и други заболявания, какво ще вършат хората с инфаркт, инсулт ". В Ухан пратиха 30 000 лекари, ние в действителност няма от кое място да командироваме. И в този момент насаждаш ненавист сред сътрудниците. Снощи пристигна пациент с ковид, преслушах я, направих рентген, изписах антибиотик. При пневмония няма по какъв начин да я оставя без антибиотик .

Системата съвсем се е срутила , хората работят, оплакват се, няма кой да ги замести. Координационният център нищо не може да направи. Аз нямам усложнение с медикаментите, то няма лекарство . Хората желаят да оцелеят и да си спасят живота. Има антибиотици сега. Хората не би трябвало да прекаляват, антибиотиците потискат имунната система, някои взимат антибиотик профилактично, не би трябвало , тъй като имунната система се срутва и това може да сътвори проблем.
 Мангъров влезе в Щаба, Борисов желае хората да се успокоят
Мангъров влезе в Щаба, Борисов желае хората да се успокоят

Мангъров: Личните лекари да спрат да се крият
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР