Заразени с Акълолипсис. Гербоидните започват все по-странни причини да измислят,

...
Заразени с Акълолипсис. Гербоидните започват все по-странни причини да измислят,
Коментари Харесай

Елена Гунчева: Акълолипсисът и паниката са превзели ГЕРБ и пуделчетата около него

Заразени с Акълолипсис. Гербоидните стартират все по-странни аргументи да измислят, с цел да оправдаят оставането на Главната Мутра на Републиката на власт. След като разбрахме, че при служебно държавно управление гладни тълпи ще висят и умират по площадите, ще спрат пенсии и заплати и най-вероятно планетата ще спре да се върти, през днешния ден някакво си гербаво кметче от Враца, изяснява по какъв начин общините щели да изпаднат в колапс, в случай че Боку подаде оставка.
Това доста добре обосновава и изказванията на Борисов, че в случай че той си тръгне, гербоидните ще стартират да се хвърлят от терасите и да се палят. Явно огромен ваучър ще стане....

И тъй като, ГМР е елементарен и гербоидните също са елементарни, да обясня някои съществени положения:

- Няма по какъв начин да дойдат по-некадърни управници от вас, логичен и математически е невероятно.
- Пари в страната има, казусът е в тяхното разпределение, тъй като крадете всичко, което докопате.
- Ние, да знаете, автомагистрали не ядем! Парите за ремонтите на ремонтите ще се пренасочат към хората, до момента в който се изберат читави строители, които схващат нещо от строителство и не поставят асфалта като варак върху пътя
- Който и да стане министър председател, ще е на няколко светлинни години по-умен от елементарния Банкянски дебелак.
- Новите ръководещи ще са чели повече от една книга и няма да търсят цитати от Гьоте в гугъл.
- Ще ревизираме ръководството ви и току-виж се появили много пари, които би трябвало да връщате, по тази причина сте паникьосани.
- Общините имат лични бюджети и ръководството им зависи от кадърността на кметовете. В гербавите градове нормално последното качество е тотал вреда. Така, че си мислете и за предварителни локални избори, тъй като тези некадърници по места никой няма да ги търпи повече.
- Колкото и да се пробвате като кърлежи да продължавате да смучете от кръвта на народа и страната, към този момент никой не ви има вяра и няма да допуснем да останете.

И да напомня един откъс на обичаната ви мутра: " Аз съм елементарен и вие сте елементарни, по тази причина се разбираме. ". Разбирайте се. Ама ние не сме елементарни, с цел да си оставим страната на простите!

Акълолипсисът и суматохата са завладяли ГЕРБ и пуделчетата към него. Защото простакът е доста нагъл и самоуверен, когато е на власт, само че не му стига интелектът да реши последствията, когато падне от високото.

Елена Гунчева, Facebook

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР