Заралийката Мария никога не се е славела с наличие на

...
Заралийката Мария никога не се е славела с наличие на
Коментари Харесай

Вулгарно: По-евтина и долнопробна Мария никога не е била!

Заралийката Мария в никакъв случай не се е славела с съществуване на необикновен разсъдък и образование, колкото и да претендира за това. Този път обаче тя мина всички граници, а държанието й отврати с долнопробност и откровена пошлост.



Мара Отварачката, която към този момент е в 40-така, очевидно е прихванала рецесията на остаряването, която тресе и колежката й Камелия (при Ками обаче е по-разбираемо, поради обстоятелството, че трансферира половин век), като се пробва да се прави на свръх гореща и секси мацка. Макар че резултатът от напъните й е жалък и доста, но доста на ниска цена.

На фрагментите, почтени за ОнлиФенс, Мара е в компанията на друга известна и извънредно пошла гърла, а точно Гери-Никол. Двете се срещнаха в столична дискотека и безусловно се награбиха. То буйни целувки, то замяна на лиги, то преплетени езици... И всичко това в компанията на Мартин Гешев, който е и техен фризьор.

За Мартин е ясно, че си прави реклама, само че нали такава сякаш не е нужна на Мара и Гери, които се смятат за огромни звЕзди?! Вариантите са два - или не са и на половина толкоз вървежни, за колкото драпат, или просто са си евтинджос по природа... А за какво не и двете?!

Фенове в мрежата не крият, че са отвратени от държанието на певачките, които, по думите им, са си лика аналогия по държание но селска пръчка. " Айде, Герата в случай че е още млада и тъпа, то Мара е напряко дебилна в простотията си ", пишат в нета.

 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР