Заради зашеметяващата си външност 26-годишната Анжелика почти не напуска дома

...
Заради зашеметяващата си външност 26-годишната Анжелика почти не напуска дома
Коментари Харесай

Анжелика живее в златна клетка заради зашеметяващата си външност

Заради зашеметяващата си осанка 26-годишната Анжелика съвсем не напуща дома си. Родителите на младата рускиня са извънредно обезпокоени, че с рожбата им може да се случи нещо извънредно.

Анжелика, която има поразителна аналогия с куклата Барби, в никакъв случай не се е подлагала на пластични интервенции. И лицето, и тялото й са изцяло естествени. За самата „ кукла” обаче тази хубост е голямо задължение. Младата жена се е уморила да живее в златната клетка, в която я държат родителите й, и копнее за независимост, написа anews.com.



Въпреки възрастта си, Анжелика към момента разчита на своята майка. Често околните й я плашат, че зад входната врата стартира заплашителен свят, в който дамите са застрашени. Когато Анжелика въпреки всичко успее да напусне рамките на дома си, тя е обградена от охранители.



„ Докато растях, мама и баща ме възпитаваха като същинска принцеса. Не ми разрешаваха да напущам дома си и да поддържам връзка с момчета. Заради това не съм подготвена за същинския живот, трансфорах се в жива кукла. Родителите ми ме назоваха Барби”, споделя хубавицата.

За да поддържа идеалната си фигура, Анжелика е подложена на специфичен хранителен и състезателен режим. А младата жена мечтае единствено за едно – да се измъкне от вкъщи си и родителските грижи.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР