Заради запушената уста Виктория не успява да изплюе или изкашля

...
Заради запушената уста Виктория не успява да изплюе или изкашля
Коментари Харесай

Излязоха Резултатите От Аутопсията На Виктория. Става Все По-Страшно, Разследващите Са Потресени

Заради запушената уста Виктория не съумява да изплюе или изкашля кръвта, която запълва устата ѝ. Тя се дави в нея и умира от задушаване. Според специалисти е почнала да вижда замъглено и тялото ѝ се е отпуснало в зверската хватка на изрода, който се е канел да я насили. Смята се, че тя даже не е схванала за желанията му да се гаври с нея.

Северин насилва два пъти дамата и оставя генетичния си материал по нея. След това насилникът взема решение да задигне портфейла, мобилния телефон и ключовете на Виктория.

Тогана схваща, че е умряла и побягва по противоположния път на алеята, където се разминава с 4-ма души, а камерата още веднъж го снима. И двата записа са неприятни, защото дървета пречат, а алеята се пада в далечината. Северин бяга, само че камера снима по какъв начин държи телефона на Виктория. Калъфът е обикновен - бежов, и е характерен.

Вижда се чудесно на записа, който служители на реда ще намерят по-късно. Северин се прибира, захвърля облеклата си в дома си и се преоблича. Той признава на околните си за убийството, а те му споделят да бяга в чужбина. Избира познатата му Германия и потегля в неделя в 14 часа с другар.

Телефонът на момичето е видян на различен запис в ръцете му, а комплицирана експертиза от камерите в града пресъздава маршрута на нападателя. Местни хора носят видеа и по този начин полицията стига до дома на килъра.

Там са открити дънките му, по които има кръв. Експертиза потвърждава, че е на Виктория, написа Блиц. От тях е свален и генетичен материал от Северин, който съответствува 100% с планове по тялото на убитата жена. Това става, когато той към този момент е в чужбина.

Теориите, че това е операция, значат, че 100 проверяващи и специалисти са поставили генетичен материал върху тялото на Виктория още в събота и са дали него за проба, което е неуместно. Роднините признават в разпити, че младежът е тръгнал към Германия, а информация от Гранична полиция удостоверява, че е напуснал страната. Бързо се схваща, че Северин е в град Щаде при майка си и втория си татко. Германските управляващи са задействани и го задържат в 20 ч локално време.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР