Заради зачестяващите случаи на коронавирус из Европа, баражът между България

...
Заради зачестяващите случаи на коронавирус из Европа, баражът между България
Коментари Харесай

Баражът България - Унгария за Евро 2020 под въпрос заради коронавируса

Заради честите случаи на ковид из Европа, баражът сред България и Унгария за Евро 2020 е под въпрос. Мачът би трябвало да се играе на 26 март на стадион " Васил Левски ", само че поради ковид има възможност всички плейофи да бъдат отсрочени.
Очаква се във вторник УЕФА да се събере на годишния си конгрес в Холандия ина незабавна среща да реши бъдещето на всички значими срещи – както в клубния футбол, по този начин и на национално равнище. За момента управата на европейския футбол не дава индикации, че възнамерява отсрочване на елиминационните етапи на евротурнирите или провеждането на Евро 2020, което ще се играе на територията на 12 страни. Решението обаче ще бъде взето от всички членки на УЕФА, а формалната позиция ще стане ясна в границите на идващите 48 часа.
Заради все множеството случаи на болест в Италия бяха отсрочени цели пет мача, като измежду тях е и мегадербито на върха Ювентус – Интер. Освен значимите баражи и самото европейско състезание, към този момент стартира и решителната фаза на двата най-силни клубни шампионата – Шампионска лига и Лига Европа.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР