Заради утрешната Архангелова Задушница променят маршрута на линия №25 от

...
Заради утрешната Архангелова Задушница променят маршрута на линия №25 от
Коментари Харесай

Пускат допълнителни автобуси за Задушница в Пловдив

Заради утрешната Архангелова Задушница трансформират маршрута на линия №25 от градския превоз в Пловдив. Автобусът ще върви да Рогошките гробища, като това се прави по избор на жители от регионите „ Тракия “ и „ Източен “, посочи заместник-кметът по превоз на Община Пловдив инж. Златин Велев.
Маршрутът на рейс №25 пресича съвсем цяла „ Тракия “, минава по част от бул. „ Цариградско шосе “ и бул. „ Княгиня Мария Луиза “ на територията на „ Източен “ и доста от живеещите в двата региона могат да се възползват от утрешната смяна, която е в действие от 07:00 до 18:00 часа. Освен това рейсовете ще се движат с делнично разписание. В посока от „ Тракия “ нормалният маршрут се трансформира, като от бул. „ Източен “ автобусите ще вършат завой надясно по бул. „ Шести септември “ и през моста на Адата още веднъж с десен завой по „ Рогошко шосе “ ще продължат до траурния парк. След това ще се върнат назад, с цел да продължат по одобрената транспортна скица.
Във връзка със Задушница на 2 ноември община Пловдив обезпечава спомагателни рейсове и по други линии от публичния вътрешноградски превоз, осведомиха от Оперативна програма „ Организация и надзор на превоза “. Освен №25 с делнично разписание ще работят също автобуси с номера 7, 11, 27 –до погребален парк „ Север “, 36 и 66.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР