Заради травмата на Дени Алар ръководството на Левски е форсирало

...
Заради травмата на Дени Алар ръководството на Левски е форсирало
Коментари Харесай

Левски усилено търси нападател и крило

Заради контузията на Дени Алар управлението на Левски е форсирало договарянията за привличането на централен нападател и крило, написа " Тема Спорт ". Дори и австриецът да бе изцяло здрав, треньорът Петър Хубчев отново ще упорства за взимането на класен таран.
 Отбор от четвърта дивизия унищожи Левски
Той желае да има трима такива в състава си. През лятото сините демонстрираха вратата на четирима футболисти, които можеха да играят на върха на офанзивата. Това са Валери Божинов, Серджиу Буш и бразилците Ривалдиньо и Луан Виана.

Наред с таран Хубчев желае още един флангови нападател, както и ляв бек. За последния пост разполага единствено с национала Иван Горанов. За всички изброени позиции сините имат набелязани футболисти. Очаква се до края на седмицата те да завършват два прехвърлянето и да са стопирали договарянията за възможна продажба на Паулиньо.

26-годишният бразилец е мощно мечтан от швейцарския Лугано. Този отбор ще играе в групите на Лига Европа и стяга солидна селекция. Местните медии разкриха, че от Лугано са изпратили публична оферта за правата на крилото.

А президентът на клуба Анджело Ранцети сподели, че договорката е била пред завършване. От Левски обаче на този стадий не мислят по този начин, тъй като имат кадрови дефицит. Ако Паулиньо бъде продаден, то те ще би трябвало да привлекат не един, а двама флангови нападатели.

Затова офертата за бразилеца би трябвало да е в действителност солидна. Паулиньо дойде на " Герена " при започване на 2018 година, откакто скъса контракта си с украинския Варя Луганск. В първия си полусезон със синята фланелка се показа доста мощно. В 15 турнирни дуела крилото вкара 8 гола. През предходната лятна пауза обаче се контузи (след това постоянно бе преследван от травми) и по този начин и не доближи предходното си равнище.

През предходната акция Паулиньо игра в 26 дуела в Първа лига, в които се разписа единствено два пъти. Във всички шампионати общо за Левски той има 45 срещи с 10 попадения.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР