Заради тежки последствия от казметични процедури с ботокс и хиалурон,

...
Заради тежки последствия от казметични процедури с ботокс и хиалурон,
Коментари Харесай

Пострадала от козметични процедури: Спрях да общувам и дори да работя

Заради тежки последици от казметични процедури с ботокс и хиалурон, осъществени от непрофесионални козметици, не можех да работя, даже ограничих обществените си контакти. Това описа за Нова тв потърпевша от модерните практики жена, която е поискала анонимност и не разкри лицето и името си пред камерите.

Друга потърпевша, също анонимна, изясни, че устните й са толкоз увеличени, че не може да отпие даже глътка вода, без да се полее. 

За следствията от ботокса разясниха в студиото на " Събуди се " по Нова тв стилната икона Евгения Калканджиева и пластичният хирург Д-р Ангел Енчев. 

Когато на човек му е належащо, несъмнено, че би трябвало да си го направи, само че към този момент прекомерно рано се ботоксират и привеждат лицето си в съвършен тип, при който не виждаш изражението на индивида.  Не знам за какво тези дами желаят да се унифицират, счита Жени Калканджиева.



Дозата прави лекарството и в случай че се прекали, си проличава, сподели Д-р Енчев. На Запад не се прекалява с ботокс и хиалурон. Те единствено оказват помощ хората да се усещат добре. Аз връщам доста пациенти, които все желаят още и още. Това е неприятна реклама даже за самия доктор. Не упреквам пациентите, а козметиците. В 21 век не можеш да кажеш, че нямаш информация. То в случай че беше по този начин елементарно, всеки щеше да може да те набоде с хиалурон или ботокс. Стега да види в интернет по какъв начин се прави. 



Темата нашумя след следствия за нездравословни козметични практики от непрофесионалисти, довели до нежелани последици у доста пациенти.  
 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести ``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР