Заради търговската война американските производители ще изгубят цели пазарни ниши,

...
Заради търговската война американските производители ще изгубят цели пазарни ниши,
Коментари Харесай

Скот Денис: Американският пазар изчезва от световната карта

Заради комерсиалната война американските производители ще изгубят цели пазарни ниши, предвижда пред БНР Скот Денис от мозъчния концерн " Сините якички ", учреден в Ню Йорк. По думите му политиката на президента Доналд Тръмп ще нанесе трайни последствия върху работните места:
" Америка преди всичко " - първият инструмент, за постигането на това е налагането на търговски мита.

Президентът Тръмп ги обича, тъй като са доста лесни за схващане. Освен това - не правиш нищо, само че получаваш в допълнение. От позиция на американския производител обаче това ще има доста неприятен резултат. Да го кажем напряко, нашият пазар изчезва от международната карта “.
Последните данни за Съединените щати регистрираха растеж на молбите за безработица, а и комерсиалната война ще нанесе нескончаем резултат върху доста бизнеси.

Технологичната гражданска война също трансформира живота ни без даже да усетим, споделя Скот Денис.
" Ние би трябвало да сме наясно, че софтуерните промени могат да бъдат доста огромни. Например - има специалности, които изчезват или към този момент са изчезнали, заради простата причина, че те към този момент не са нужни. Ще дам образец с хората, които работят на гише в банките. Те стават все по-малко нужни поради навлизането на технологиите в банкирането ", добавя Патрик Тил от института за Социално-икономически проучвания в Люксембург.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР