Заради свлачище е спряно движението през Кресненското дефиле, съобщиха от

...
Заради свлачище е спряно движението през Кресненското дефиле, съобщиха от
Коментари Харесай

Свлачище затвори пътя в Кресненското дефиле

Заради свлачище е спряно придвижването през Кресненското дефиле, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Благоевград.

Свличането на земна маса е станало при започване на дефилето в посока от Благоевград към Кресна. Движението и в двете направления е прекратено, няма обходен маршрут, допълниха от полицията.

 Снимка: bTV

Оттам приканиха за самообладание до възобновяване на придвижването и съблюдаване на полицейските разпоредби. На място има техника, която се пробва да почисти земната маса от платното и придвижването да бъде пуснато. Образувало се е голямо запушване.

Автомобилите би трябвало да обикалят през Симитли - Разлог - Гоце Делчев - Попови ливади- с. Катунци - с. Марикостиново.

Свлачището се е активизирало поради проливния дъжд в Западна България през последните часове.

Едночасов проливен дъжд в Благоевград пък наводни бул. " Димитър Солунски " в региона на жп гарата. Шахтите не са могли да поемат голямото количество вода, поради което колите потъваха до равнището на вратите. Една от тях закъса. Екип на пожарната отводни паркинг сред гарата и огромен хранителен магазин.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР