Заради шофиране след употреба на алкохолОтказа да говори с медииКалина

...
Заради шофиране след употреба на алкохолОтказа да говори с медииКалина
Коментари Харесай

Калина получи обвинение и мярка „подписка“

Заради шофиране след приложимост на алкохол
Отказа да приказва с медии

Калина Муньос, щерка на Симеон Сакскобургготски, получи през днешния ден обвиняване за шофиране след приложимост на алкохол. Тя получи мярка “подписка ” и няма да лежи в ареста.

Както “Труд news ” писа, преди дни 51-годишната Калина блъсна на заден ход преграда на паркинга на хотел “Мура ” в Боровец. Проверка с дрегер посочила 1,5 промила. Тя отхвърли да даде кръвна проба. Съпругът є Китин Муньос разгласи, че Калина е била уплашена, защото едното ѝ куче избягало и тя изпила единствено чаша вино. По-късно разгласи, че не куче, а папагал бил липсващ и че двамата с жена му не пиели, тъй като били спортисти. Обвинението трябваше да се повдигне още на 23 август, само че Калина нае адвокатка, която обаче се оказа в чужбина.

Княгинята се яви през днешния ден в ОДМВР-София с юрист, където прокурор от Районна прокуратура-Самоков ѝ предяви постановлението за привличане към наказателна отговорност. Тя отхвърли да приказва с публицисти.

“От много малко стана нещо голямо. Но това са други аргументи. Живеем в правова страна. Всеки е идентичен пред закона. Никой от тези, които сочат с пръст, упрекват или злорадстват, не трябва да го не помни. Като родител постоянно боли. Да се надяваме, че нещата ще приключат ”, разгласи в понеделник Симеон Сакскобургготски.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР