Заради създалата се ситуация около коронавируса, училищата у нас бяха

...
Заради създалата се ситуация около коронавируса, училищата у нас бяха
Коментари Харесай

Обмислят образователна телевизия у нас заради коронавируса

Заради създалата се обстановка към ковид, учебните заведения у нас бяха разпуснати. Това наложи да се търсят метод за предаване на материала отдалечено.

Българска национална телевизия, взаимно с министерство на образованието, обмислят незабавна разработка на цифрова просветителна стратегия, стана ясно от информацията на Националната медия.

МОН: Учениците са освободени от наличие в учебно заведение

"С Българска национална телевизия ще организираме просветителна телевизия и телевизионни уроци, ще забележим дали по Българска национална телевизия 2 или 4, най-вероятно от вторник, тъй че ще имаме и самобитна просветителна телевизия за учениците в начален стадий. Започваме с учениците от начален стадий ", сподели Красимир Вълчев  Красимир Вълчев Красимир Вълчев е министър на образованието и науката. Роден е на 9 юни 1975 година От септември 2009.

Междувременно броят на заболелите от ковид у нас нарастна до 31. 66-годишна жена умря в "Пирогов ", брачният партньор й е в тежко положение. По искане на Министерския съвет пък Народното събрание разгласи изключително състояние.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР