Заради прекалената употреба на дезинфектантите много хора в момента са

...
Заради прекалената употреба на дезинфектантите много хора в момента са
Коментари Харесай

Заради дезинфектантите много хора са с екземи, посочва експерт

Заради прекомерната приложимост на дезинфектантите доста хора сега са с контактен дерматит. Това разкри в утринния блок на bTV доцент Мария Стаева, шеф на клиника по ”Алергология ” в Александровска болница.
" Както дезинфектантите унищожават ликвидната обвивка на вирусите, по този начин го вършат и със защитната обвивка на нашата кожа . При прекомерна приложимост нашата кожа става доста по-ранима и се получава по този начин нареченият контактен дерматит. За страдание в този момент много хора имат този проблем.
Абсолютно се усилиха позвъняванията на пациенти с такива проблеми.. Трябва да се вземат ограничения по от рано.
След като се употребяват дезинфектанти, да се употребяват и по този начин наречените емолиенти - здравна козметика, кремове, които да дадат лой и влага на кожата , която в действителност й е отнета от потреблението на дезинфектанти. Това се прави малко по-късно ", сподели тя.
" Голяма част от хората са много прецизни, мажат се и по тази причина видяхме пациенти с много тежки последствия - с груба и разкървавена кожа. Ръкавиците не би трябвало да се употребяват прекомерно доста, а единствено когато се постанова, а не непрестанно.
В края на краищата те и нищо не правят толкоз, тъй като като почнеш да се пипаш с тях, същата работа. Може да докара до гъбична зараза ", разяснява още експертът.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР