Заради пандемията от COVID-19 и всички усложнения, до които доведе,

...
Заради пандемията от COVID-19 и всички усложнения, до които доведе,
Коментари Харесай

Защо Sony отложи представянето на игрите за PlayStation 5

Заради пандемията от COVID-19 и всички затруднения, до които докара, под въпрос беше дали Sony ще съумеят с първичния си проект с PlayStation 5 - да пуснат конзолата по Коледа.
 PlayStation 5, Sony и ще забележим ли конзолата тази година
Ще забележим ли PlayStation 5 тази година

Ще провали ли пандемията проектите на Sony

Е, към този момент изгледите и увещанията са, че ще получим своето, без да се постанова да чакаме в допълнение. От компанията към този момент разкриха някои от основните характерности и нововъведения в конзолата, само че има и още какво да споделят. Да, за игрите приказваме.

Вчера, 4 юни, трябваше да се организира цифрово събитие, на което да бъдат оповестени новите игри, които ще бъдат налични дружно с стартирането на PlayStation 5.

Трябваше, само че не се организира. Според CNN, решението на Sony да отсрочат представянето на игрите е обвързвано с митингите в Америка.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от PlayStation (@playstation) на Юни 1, 2020 в 11:36 PDT

Миналия месец Джим Райън - изпълнителният шеф на Sony Interactive Entertainment, сподели в послание, че както огромни, по този начин и дребни студиа и разработчици, са работили старателно, с цел да основат игри, които да покажат в оптималната степен на какво е кадърен новият хардуер на конзолата.
 PlayStation 5, DualSense и първи взор към новия джойстик
Джойстикът на PlayStation 5 трансформира играта

Първи взор и какво знаем за DualSense

От формалните профили на PlayStation в обществените мрежи излиза наяве, че моментът не е подобаващ и представянето на игрите ще се случи в бъдеще.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР