Заради откриването на „Пловдив – Европейска столица на културата 2019“

...
Заради откриването на „Пловдив – Европейска столица на културата 2019“
Коментари Харесай

Автобуси до полунощ за откриването на Пловдив - Европейска столица на културата

Заради откриването на „ Пловдив – Европейска столица на културата 2019 “ на 12 януари, по 7 линии от главния вътрешноградски превоз в Пловдив се пускат изключителни автобуси. Това оповестиха от Общинското дружество „ Организация и надзор на превоза “.
С делнично разписание, според одобрената общинска транспортна скица, ще се движат рейсовете по линии с номера 1, 4, 6, 9, 10, 12 и 21. Те ще се движат до среднощ в събота.
Официалното разкриване на най-значимото за Пловдив събитие стартира в 19 часа на 12 януари на особено построената за задачата кула със подиуми на пет равнища в центъра на града. Очаква се на него да участват към 30 000 души. Спектакълът ще продължи към час, след което от 21 часа на Пеещите фонтани в Цар-Симеоновата градина ще има огнен театър. В него всички присъстващи ще имат опцията да видят огнени резултати и съоръжения, кукли, кокили и театрални атракциони. Постановката е дело на мим-формация „ ЖАР спектакъл “ и спектакъл на огъня и сенките „ Fireter “, които ще трансфорат пеещите през топлите месеци фонтани в същинска сцена.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР