Заради опасния вятър и бедственото положение, което беше обявено в

...
Заради опасния вятър и бедственото положение, което беше обявено в
Коментари Харесай

Изкараха учениците на Карлово от училищата! Строшени витрини на магазини зеят навсякъде

Заради рисковия вятър и бедственото състояние, което беше оповестено в Карлово, в града беше призован спешен щаб. Поддържа се непрекъсната връзка с кметовете на селищата, а общинска комисия обхожда най-пострадалите места.

След проливния дъжд нощес и ураганния вятър, който задуха още през нощта, доста дървета са препречили улиците, а контейнерите за боклук се движат от вятъра. Хората са предизвестени да не излизат от домовете си. До този миг няма подадени сигнали за потърпевши, което е същинско знамение.

Припомняме, че част от покрива на болница МБАЛ " Киро Попов " падна върху кола за спешна помощ, а мощният вятър събори покрива на учебно заведение „ Христо Проданов”. Част от столовата остана единствено на греди, а децата не можеха да излязат от учебното заведение. В момента образователните занятия са прекъснати съвсем на всички места.

" Добре че пуснаха децата по-рано от учебно заведение, другояче можеше да стане ужасно ", разяснява майка на възпитаник пред TrafficNews.bg. Тя описа, че има доста счупени витрини на магазини, а падналите дървета са толкоз доста, че безусловно задръстват улиците на града.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР