Заради обилния снеговалеж машините не смогват да изчистят главните пътни

...
Заради обилния снеговалеж машините не смогват да изчистят главните пътни
Коментари Харесай

Десислава Атанасова попадна в снежния капан на АМ Струма

Заради изобилния снеговалеж машините не смогват да изчистят основните пътни артерии. Затварят се пътища , с цел да могат техниката да си свърши работата, само че снегът не стопира да вали и да затруднява работата. Заради закъснение в почистването на Автомагистрала „ Струма ” в Кюстендилско снегопочистващата компания към този момент отнесе глоба от АПИ .

Снегопочистваща машина се е преобърнала в региона на местността Черна равнища в Кюстендилскo. Движението по пътя Кюстендил - Дупница е затворено. Автобус закъса в Конявската планина в Кюстендилска област поради изобилния снеговалеж. Рейсът е аварирал на пътя, само че пасажерите са изведени и превозени, написа dunavmost.

Преди минути народен представител ът от ГЕРБ Десислава Атанасова изригна с ядосан пост поради непочистената автомагистрала " Струма ". По думите й, пътуването й от Благоевград до София е траяло 3 часа.

" Три часа от Благоевград до София. АПИ , кой почиства тази автомагистрала ? Имена? Писна ми Борисов и ГЕРБ да са отговорни! ", гневи се Атанасова.

В прохода „ Петрохан ” се е образувала голяма колона от близо 8 км. и в двете направления, алармира четец на БЛИЦ, оказал се в снежния капан.

Напълно е блокиран трафикът по интернационалния път Е-79 сред Мездра и Ботевград. Причината за това са два аварирали ТИР-а в региона на село Ребърково. Камионите са препречили пътя и минаването е невероятно. От двете страни към този момент са се образували километрични опашки, като тази от София е при село Люти дол, до момента в който от другата страна краят й е при Враца, оповестява BulNews.

Два камиона са се блъснали челно сред селата Сумер и Краводер. От конфликта цистерната и снегорина са изхвърчали в противоположни направления. Фирменият камион обаче се е завъртял в насрещното и по този начин е заградил пътя в посока Враца.

Тепърва на мястото на случая се чака да дойде тежка профилирана техника, която да помести камионите и да отпуши трафика в неделната вечер. Прогнозата е, че през идващия 1 час пътуващите към София и Дунав мост 2 ще би трябвало да изчакат на място възобновяване на придвижването.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР