Заради нея той влезе и в Къщата на виповете в

...
Заради нея той влезе и в Къщата на виповете в
Коментари Харесай

Емануела взриви: Женкар е, но ме "пръскаше"... сцепваше ми...

Заради нея той влезе и в Къщата на виповете в Брадъра. Мартин Николов - Елвиса тогава беше наклеветен, че си прави реклама на гърба на Емануела, само че истината е, че тя също не можеше без него и настояваше продуцентите да го пуснат в риалитито.

Двамата бяха дружно няколко години, а той я накара да не помни възприятията си, яда и омразата към дребния Митко Динев. Впоследствие, несъмнено, Емануела скъса и с Мартин, тъй като... ами, тъй като и той се оказа върл коцкар, тичащ по " мурви ".

Днес Елвиса още веднъж се кани да тича и да разрушава, само че не горепосочените (пък кой знае), а конкуренцията си в " Игри на волята ". Както знаем, той е измежду участниците, а някогашната му Емануела му посвети пост, макар предишното им.

" Ще ви пръсне! Да видите и разберете на мен какво ми е било ", захили се зеленооката певица, а детайлностите ги довършила пред свои познати на " четири очи ".

" Направо ме сцепваше от с@кс, рисков е този. Такъв огън има в него, че напън ще видят всички, изключително пък дамите. Ще им скрие топката, само че съм сигурна, че мнозина ще драпат за неговите... топки ", майтапела се Емануела, която от дълго време към този момент е претърпяла Елвиса и даже през разум не й минава да го изревнува от някоя.

Тагове: Емануела Елвиса Мартин Елвиса Мартин Николов Мартин Николов Елвиса Игри на волята Емануела и Мартин Николов
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР