Заради нея скандалният бизнесмен се премести в Барселона и двамата

...
Заради нея скандалният бизнесмен се премести в Барселона и двамата
Коментари Харесай

Цеци Красимирова и Ивайла Бакалова делили общ милионер


Заради нея скандалният предприемач се реалокира в Барселона и двамата живеят в първокласното имение, което й е подарък точно от него.

Двамата се познават от 10 години. През това време няколко пъти са се събирали и разделяли. Но в този момент са решили да останат дружно и даже да скрепят връзката си с брак, писа „ Галерия “.

Преди години Струмейтис живееше у нас. След случай през 2011 година, той отпътува за интервенция на носа в Лос Анджелис. Положението се утежнява и се постанова втора такава – животоспасяваща. Цеци била компактно до него. След като пъкълът минава, той взема решение, че желае да се завърне в София и го прави. Заради работохолизма му с Красимирова вземат решение да се разделят.

След като се завръща в Българя той стартира връзка със скандалната дизайнерка Божидара Бакалова, с която се среща две години по-рано около Цеци. Двамата стартират да излизат и стават близки.

„ Божидара има златно сърце! Много е духовна! Прекрасно момиче! Останахме съвсем година дружно. Ако Цеци ми оказа помощ да се възстановя физически, Божидара ми оказа помощ да укрепна душевен. Тя е същински врач, доста нравствен човек. Майка ми беше същата. Мисля, че Божидара стана част от живота ми, с цел да ме излекува. И с Цеци, и с Божи не сме се карали при разделите. Всичко беше по моя виновност и желая да си останем другари с тях цялостен живот “, споделя още Майкъл.

С Цеци се събират още веднъж чак в този момент, само че връзката му с Божидара скапва близкото другарство сред нея и Божидара. Към днешна дата двете не поддържат връзки, а преди се назоваха сестри.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР