Заради нелепа шега със спирт за горене шестокласник бе няколко

...
Заради нелепа шега със спирт за горене шестокласник бе няколко
Коментари Харесай

Приятелска „шега”: Сипаха спирт във водата на шестокласник

Заради нелепа смешка със алкохол за горене шестокласник бе няколко дни в болница. Инцидентът станал в едно от междучасията след час по физическо в шуменското учебно заведение " Сава Доброплодни ". Приятел и съученик на 13-годишно момче сипал малко алкохол на смешка във водата му.

След часа по физическо, детето пило вода, само че не забелязало спомагателния смес. След няколко образователни часа обаче се почувствал зле и погледът му се премрежил, по тази причина и отишъл до учебната сестра.

Директорът на СУ " Сава Доброплодни " Албена Иванова споделя, че с него са били и останалите съученици и приятелят, който му скроил " шегата ". Те разказали истината на сестрата и тя неотложно уведомила директорката и педагогическия съвет.

Заедно с родителите на детето, то било заведено в болничното заведение. Там е било посетено и от родителите на отговорния съученик. След като му е направена промивка, бил оставен два дни за наблюдаване.

Децата още веднъж са на учебно заведение дружно. Директорката Албена Иванова е безапелационна, че не става дума за експанзия. Децата са част от другарска компания и няма спор посред им. Касае се за нелепа смешка, която за благополучие няма съществени последици.

Незабавно са известени управлението на учебното заведение и Регионалното ръководство на образованието – Шумен и преди всичко родителите на детето. Проведени диалози с родителите на децата, взели участие в случая. Изискана е писмена информация от учителя по физическо образование и спорт. Предстои казусът да бъде прегледан на съвещание на педагогическия съвет на учебното заведение. /dariknews.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР