Заради недопустими нападки на Волен Сидеров от ефира на партийната

...
Заради недопустими нападки на Волен Сидеров от ефира на партийната
Коментари Харесай

На Симеонов му е писнало от атаките на Сидеров

Заради неприемливи нападки на Волен Сидеров от ефира на партийната телевизия, не е изключено и НФСБ и Валери Симеонов да изоставен обединението " Обединени патриоти ".

" Първо бях избран като човек на Сорос и като един от известните джендъри в България, което не е правилно, и моите сътрудници взеха решение да снемат доверието от Волен Сидеров. На процедура каквото и да е решението на съдружния съвет, за моите сътрудници Сидеров към този момент не е ръководител на групата ", разяснява пред БНР Симеонов.

 Бареков зове Симеонов и Каракачанов да размислят за поканата му
Бареков зове Симеонов и Каракачанов да размислят за поканата му

Тревожи се, че клати държавното управление на стабилността

Сидеров нарушава подписаното съглашение , що за коалиция е тази, в която единият водач непрестанно повече от година насочва нападки, " не можем да се вършим, че нищо не случва ", изясни водачът на НФСБ.

Вицепремиерът Симеонов добави, че офанзивите против него са поради упоритостите на Сидеров да стане лидер на листата на Оперативна програма за евроизборите .

Симеонмов ще си търси правата в съда , поради получени персонални оскърбителен нападки. НФСБ не са водили договаряния с Вътрешна македонска революционна организация за нов ръководител .

 Вътрешна македонска революционна организация не взема страна в спора Сидеров-Симеонов
Вътрешна македонска революционна организация не взема страна в спора Сидеров-Симеонов

Незряло е да се нарушава постигнатото обединяване

Вицепремиерът изясни, че на евроизборите партиите от " Обединени патриоти " евентуално няма да вземат участие в съдружен формата , най-малко във връзка с Атака.

Във връзка с вота на съмнение , Симеонов разяснява, че са нужни 121 депутата, които да гласоподават " за ", с цел да рухване кабинета и това няма кака да стане в този момент .

 Елена Йончева откри мъката на държавното управление
Елена Йончева откри мъката на държавното управление

Българска социалистическа партия започвала борба за възобновяване на страната

Припомняме, от няколко дни обединението сред патриотите още веднъж се тресе , откакто водачът на " Атака " Волен Сидеров атакува колегата си Валери Симеонов. Надписи, предавани по телевизия " Алфа " упрекват Валери Симеонов и Цветан Цветанов в налагане на " джендъризма " и " еднополовите бракове ".

Днес от НФСБ желаеха Волен Сидеров да се отдръпна като ръководител на ПГ на Обединени патриоти, което нагнети тлеещия още от лятото спор сред Сидеров и Симеонов.

Това обаче покачва съществено напрежението в огромната коалиция, макар уверенията на Цветан Цветанов за непоклатимост.

Миналата седмица Волен Сидеров искаше към този момент оставката на вътрешния министър Младен Маринов поради скандал на пътя сред брачната половинка му Деница Сидерова и различен водач. Тогава военният министър Каракачанов бе безапелационен , че няма учредения за настояването на Волен Сидеров. Валери Симеонов също не поддържа настояването .

И до този миг няма изясненост обаче кой ще е новият основен секретар на Министерство на вътрешните работи, като неяснотата съответства с подаването на оставка от страна на националния координатор на " Атака " , който е и някогашен основен секретар на Министерство на вътрешните работи по време на държавното управление на Пламен Орешарски, Светлозар Лазаров.

Няколко дни по-късно телевизия " Алфа " спря да излъчва излъчвания и на екрана се виждаше надпис призоваващ за аргументите за това да се пита държавното управление.

 Цветанов обезпокоен от раздора сред патриотите
Цветанов обезпокоен от раздора сред патриотите

Коалицията обаче не се разпада
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР