Заради недоброто представяне на дъщеря им в училище, скандалът между

...
Заради недоброто представяне на дъщеря им в училище, скандалът между
Коментари Харесай

Бисер Михайлов: Не съм удрял никога с ръце по главата и тялото съпругата си

Заради недоброто показване на щерка им в учебно заведение, абсурдът сред пернишкия прокурор Бисер Михайлов и брачната половинка му Биляна почнал в четвъртък вечерта. Заради проблемите със сина им Васил Биляна е била нестабилна прочувствено през последната година и половина. 

Това разкри магистратът пред Софийския градски съд, който взема решение дали да го остави в ареста. В сдърпване и боричкане е минал диалогът им, предава “24 часа ”.

“Никога не съм удрял брачната половинка си с ръце по главата и тялото, твърди Бисер Михайлов.

Дъщеря им се обадила на телефон 112, когато Михайлов излязъл да пуши и нещата утихнали

Дъщеря им е прибягвала до незабавния телефон три пъти, като единият път твърдяла, че татко и държи нож в ръката си, а главата на майка й е разцепена.

Михайлов добави, че връзките, с които живеели със брачната половинка си от 23 години са спокойни и хармонични. По време на разпита щерка му обяснила, че родителите й са спокойни хора. В петък в 7:55 сутринта момичето е дало показания.

Според описанията на прокурора, по-активната страна е била брачната половинка му. Тя го одраскала по гърба и тила.

Резултатите от осъществената експертиза посочили, че Михайлов е без пострадвания по китките, които да е предизвикала жена му

В петък в 6:50 часа Биляна Михайлова е била разпитана преди щерка си.

Биляна е декларирала, че не е била жертва на домашно принуждение от брачна половинка си и че не желае да се води дело против него. Нейна декларация от през днешния ден, в която Биляна твърди, че мъжът й не съставлява опасност и че не е приложил домашно принуждение против нея, е била показана в съда.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР