Заради намеците, че в тяхното предложение има икономическа изгода за

...
Заради намеците, че в тяхното предложение има икономическа изгода за
Коментари Харесай

ИТН предлага парламентарна комисия да следи за плащанията на всяко министерство

" Заради намеците, че в тяхното предложение има икономическа полза за нас, предлагаме специфична парламентарна комисия, която да следи и да утвърждава всички заплащания на всички министерства ", съобщи той.

„ Продължаваме промяната “ със заповед към Българска социалистическа партия и „ Демократична България “ на практика заложиха пътното строителство и ремонтите. Блокираха комисията, решенията в залата, започнаха да оферират едно след други решения, при които започнаха да вършат подмятания. Ако се случи нещо автомагистралите, то ще тежи на съвестта на министър-председателя и на финансовия министър, тъй като блокираха всичко ", съобщи той.

" Заради това ние внасяме още веднъж предложение да се разплати с министерско разпореждане, тъй като по този начин е законно. Второто е предлагането ни да се отпушат ремонтите на пътищата и новото строителство, това да се одобри от Народно събрание, тъй като е неговите пълномощия ", добави той.

" Ако не бъдат подкрепени тези оферти, ще има обосновани подозрения, че някой в тази страна желае да прави неща на прикрито и че някой в тази страна, приказвам за съдружните ни сътрудници, изобщо не осъзнава, че имат отговорност на ръководещи и заплашват живота на жителите по пътя, гласувайки по този метод ", разяснява още Тошко Йорданов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР